Alt yapı emin ellerde

Beykoz 1908 A.Ş. Altyapı Futbol Akademisi Üyesi Osman İnan Hoca, başarıların hiçbir zaman tesadüfi olamayacağını söylerken, " Biz Beykoz 1908 A.Ş. Altyapısını devraldığımız 3 Yıldan beri hep belirlediğimiz hedefler doğrultusunda planlı-programlı bir yol takip etmekteyiz.Bu süre zarfında yaşadığımız şampiyonluklardan çok Beykoz 1908 A.Ş. geleceğine, Türk Futboluna yeni yetenekleri kazandırmak bizlere daha da fazla heyecan vermekte " diye konuştu. 


Altyap Futbol Akademisi olarak yaşadıkları sıkıntılara karşın kesinlikle bahanelere sığınma gibi bir düşünce içerisinde olmaacaklarının altını çizen Osman İnan, " Tabii ki gönül isterdi ki, bir değil birkaç sahamız yan yan olsa ve de hepsinde çocuklarımız-gençlerimiz antrenmalarını yapasalar. Ancak şu anda bile bizlere kapılarını açmış kulüplerin sahalarında antrenman yapmak zorundayız. Beykoz Stadının ne zaman faaliyete geçeceği tam bir muamma...bu sebeple mevcut sorunlara takılıp kalmak yerinde geleceğe, kulübümüzün yarınları için neler yapabiliriz ona odaklanma mecburiyetimiz var " diye konuştu. 
Google Plus la Paylaş

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Yorum
    Facebook Yorum

0 yorum:

Yorum Gönder